Minusta

milka_4

Moi,

olen Milka Asikainen, 28-vuotias monipuolinen huipputyyppi ja haen valtuutetuksi Helsingin kaupunginvaltuustoon. Puolueeni on Kokoomus ja suurin vahvuuteni on saada eri tyyppiset ihmiset työskentelemään tehokkaasti ja innostuneesti keskenään.

Haen kaupunginvaltuustoon, sillä haluan tehdä sekä politiikasta että Helsingin kaupungin viestinnästä mielenkiintoisempaa ja ymmärrettävämpää ja olla vaikuttamassa siihen, että Helsingin ilmapiiri olisi mahdollisimman kannustava ja eteenpäinmenevä. Uskon, että menestyvä kaupunki lähtee hyvinvoivista ja motivoituneista asukkaista.

Tällä hetkellä työskentelen myynnin ja markkinoinnin parissa lontoolaisella konsulttifirmalla. Olen opiskellut vaatetussuunnittelua, design managementia ja markkinointia ja tulevaisuuden intohimonani on tekstiili- ja vaatetusalan kehittäminen ja kaikenlainen innovointi. Olen tehnyt myös erilaisia brändi- ja konseptisuunnitteluprojekteja, graafista suunnittelua ja kirjoittamista, tapahtumatuotantoa ja ainejärjestötoimintaa – sekä lukuisia muita töitä kaupan alalla sekä hotelli- ja ravintola-alalla. Puhun englantia ja suhteellisen sujuvaa saksaa, pienen lämmittelyn jälkeen ruotsia ja lämmittelyn jälkeen myös kiinaa.

Olen kunnianhimoinen ihminen, joka osaa kuitenkin tarvittaessa joustaa tilanteen mukaan ja ajatella strategisesti ja mennä nopeasti asiaan. Kysyn kysymyksiä niin kauan, että asia selviää. Olen täysin valmis muuttamaan näkemystäni, jos kuulen tarpeeksi hyvät perustelut ja oikeita esimerkkejä.

Arvonnassa voitin vaalinumerokseni luvun 35, joka on minulle yhdistelmä vihreää (3) ja sinistä (5) – olen synesteetikko, eli näen kaikki numerot väreinä. Vihreät arvot ovat minulle erittäin tärkeitä, mutta tästä hauskasta sattumasta huolimatta koen itseni vahvasti kokoomuslaiseksi, joskin olen ollut Kokoomuksen jäsen vasta tämän vuoden helmikuusta lähtien. Uskon valinnanvapauteen, vastuuseen ja kannustamiseen sekä siihen, että arvostelun sijaan arvostetaan muiden tekemisiä. Uskon siihen, että investoinneilla ja riskinotolla luodaan kasvua ja hyvinvointia.

Tällä hetkellä asun Kalliossa, mutta huhtikuun alussa päämajani siirtyy aikalailla tarkalleen Kisiksen ja Rokkimäkkärin puoliväliin.

Mikäli sinulle tulee minkäänlaista asiaa mieleen, laita ihmeessä sähköpostia, whatsappia tai rimpauttele. Jos en ehdi vastaamaan, olen luultavasti kotona tai Microsoft Fluxissa itse puhelimessa asiakkaan kanssa tai kirjoittamassa sähköposteja, verkostoitumassa jossain tapahtumassa, treenaamassa boogie woogie -tanssia Pukinmäessä, nostelemassa painoja Esport Bristolissa tai pyöräilemässä paikasta A paikkaan B. Saatan olla myös Tindertreffeillä, tanssimassa yökahdelta Aussibaarissa, nauttimassa GT:itä Steam Hellsingissä tai vain vaeltelemassa ympäri kaupunkia. Mutta luultavasti vastaan, jos soitat – tai ainakin soitan takaisin.

Minut tavoittaa myös Facebookissa, Twitterissä tai LinkedInissä.

Mukavaa päivää juuri sinulle!

-Milka

milka@milkaasikainen.com

+358505059888